* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *

Marjeta Po`ru

1000 LJUBLJANA, Bratinova 4
Telefon: (061) 348 793

Filozofska fakulteta v Ljubljani, psihologija

[tudij bom predvidoma kon~ala novembra 1996. Delati si `elim predvsem v marketingu, psiholo{kem svetovanju (preventiva, selekcija kadrov, izobra`evanje odraslih).
Osnovno {olo sem obiskovala v Ljubljani. Vsa leta sem bila odli~na. Med {olanjem pa sem sodelovala na razli~nih tekmovanjih in trikrat osvojila srebrno Vegovo priznanje. Obiskovala sem ni`jo glasbeno {olo in uspe{no kon~ala {esti razred klavirja.

[olanje sem nadaljevala na srednji naravoslovni {oli v Ljubljani. Kon~ala sem jo z odli~nim uspehom, potem pa sem se po opravljanju sprejemnega izpita vpisala na Filozofsko fakulteto v Ljubljani, smer psihologija.

Pri {tudiju sem ves ~as dosegala najvi{je ocene.Udele`evala sem se tudi poletnih in zimskih {ol psihologije.

Poleg rednega {tudija tudi `e dalj ~asa delam kot svetovalka na Telefonu otrok in mladostnikov, za to se tudi dodatno izobra`ujem na rednih delavnicah s supervizorji in na obiskih tujih telefonskih kriznih linij.

V stiku z ljudmi sem bila tudi pri drugih dejavnostih, ki sem jih opravljala. Tako sem honorarno delala kot svetovalka v telefonskem studiu Sveta knjige, kot hostesa v Cankarjevem domu v Ljubljani in na Gral Marketingu.

Vsa leta sem se spopolnjevala v znanju jezikov (angle{~ina, nem{~ina, druga stopnja franco{~ine na delavski univerzi Cene [tupar v Ljubljani). Prav tako sem sama in{truirala angle{~ino ter prevajala angle{ke ~lanke za revije. Obiskovala sem te~aj retorike.

Trenutno se u~im dela na ra~unalniku in pripravljam diplomo, kon~ati jo nameravam novembra.

V prihodnosti si `elim opravljati ustvarjalno delo v kolektivu motiviranih sodelavcev. Ker se mi zdita visoka stopnja strokovnega znanja in pa vsestranska osebnostna razvitost nujni, se `elim {e naprej spopolnjevati.
* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *
Copyright Republi{ki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96395y.htm