* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *

Marjeta Po§ru

1000 LJUBLJANA, Bratinova 4
Telefon: (061) 348 793

Filozofska fakulteta v Ljubljani, psihologija

ætudij bom predvidoma konŸala novembra 1996. Delati si §elim predvsem v marketingu, psiholoçkem svetovanju (preventiva, selekcija kadrov, izobra§evanje odraslih).
Osnovno çolo sem obiskovala v Ljubljani. Vsa leta sem bila odliŸna. Med çolanjem pa sem sodelovala na razliŸnih tekmovanjih in trikrat osvojila srebrno Vegovo priznanje. Obiskovala sem ni§jo glasbeno çolo in uspeçno konŸala çesti razred klavirja.

æolanje sem nadaljevala na srednji naravoslovni çoli v Ljubljani. KonŸala sem jo z odliŸnim uspehom, potem pa sem se po opravljanju sprejemnega izpita vpisala na Filozofsko fakulteto v Ljubljani, smer psihologija.

Pri çtudiju sem ves Ÿas dosegala najviçje ocene.Udele§evala sem se tudi poletnih in zimskih çol psihologije.

Poleg rednega çtudija tudi §e dalj Ÿasa delam kot svetovalka na Telefonu otrok in mladostnikov, za to se tudi dodatno izobra§ujem na rednih delavnicah s supervizorji in na obiskih tujih telefonskih kriznih linij.

V stiku z ljudmi sem bila tudi pri drugih dejavnostih, ki sem jih opravljala. Tako sem honorarno delala kot svetovalka v telefonskem studiu Sveta knjige, kot hostesa v Cankarjevem domu v Ljubljani in na Gral Marketingu.

Vsa leta sem se spopolnjevala v znanju jezikov (angleçŸina, nemçŸina, druga stopnja francoçŸine na delavski univerzi Cene ætupar v Ljubljani). Prav tako sem sama inçtruirala angleçŸino ter prevajala angleçke Ÿlanke za revije. Obiskovala sem teŸaj retorike.

Trenutno se uŸim dela na raŸunalniku in pripravljam diplomo, konŸati jo nameravam novembra.

V prihodnosti si §elim opravljati ustvarjalno delo v kolektivu motiviranih sodelavcev. Ker se mi zdita visoka stopnja strokovnega znanja in pa vsestranska osebnostna razvitost nujni, se §elim çe naprej spopolnjevati.
* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *
Copyright Republiçki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96395y.htm