* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *

Gorazd Ranzinger

1420 TRBOVLJE, Ulica 1. junija 19a
Telefon: (0601) 21 373

Ekonomska fakulteta v Ljubljani, tr`enje

[tudij bom predvidoma kon~al junija 1997. Delati si `elim predvsem v marketingu, promociji izdelkov, tr`nih raziskavah.
Osnovno {olo sem obiskoval v Trbovljah in jo vsa leta kon~eval z odli~nim uspehom. Med {olanjem sem sodeloval na razli~nih tekmovanjih v znanju matematike, angle{~ine in kemije, na njih sem se redno uvr{~al na republi{ko raven. Leta 1988 sem prejel srebrno Vegovo priznanje. Po kon~ani osnovni {oli sem se vpisal na Naravoslovno-matemati~no in ekonomsko {olo v Trbovljah, in sicer na naravoslovno-matemati~no smer. Vse {tiri letnike sem opravil s prav dobrim uspehom in se leta 1992 vpisal na Ekonomsko fakulteto v Ljubljani. Po drugem letniku {tudija sem izbral smer tr`enje, in zdaj kon~ujem ~etrti letnik. V okviru {tudija sem sodeloval tudi pri pripravi poslovnega na~rta za {portni center, samostojno pa sem naredil poslovni na~rt za me{ano proizvodno podjetje. Leta 1994 sem sodeloval tudi pri ustanovitvi zasavskega {tudentskega kluba [KLAB, in tu sem {e zmeraj dejaven.

Med {tudijem sem spoznaval, da me odlikujejo predvsem analiti~ne sposobnosti, zmo`nost usmerjanja ljudi in spoznavanja njihovih potreb.

V prostem ~asu delam z ra~unalnikom, tovrstno znanje uporabljam tudi za {tudijske potrebe. Ve~ji del prostega ~asa porabim za {portne dejavnosti, predvsem za smu~anje in nogomet.

Po diplomi se `elim zaposliti v organizaciji, ki bi mi omogo~ala vsestranski razvoj in napredek, kjer bom lahko uporabil vse svoje znanje in sposobnosti in jih tudi {e dopolnil, kjer ne bo enoli~nosti in monotonosti. Da bi ~im bolje izpolnil svoja pri~akovanja in pri~akovanja svojih delodajalcev, sem se pripravljen {e naprej izobra`evati in usposabljati.
* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *
Copyright Republi{ki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96392y.htm