* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *

Gorazd Ranzinger

1420 TRBOVLJE, Ulica 1. junija 19a
Telefon: (0601) 21 373

Ekonomska fakulteta v Ljubljani, tr§enje

ætudij bom predvidoma konŸal junija 1997. Delati si §elim predvsem v marketingu, promociji izdelkov, tr§nih raziskavah.
Osnovno çolo sem obiskoval v Trbovljah in jo vsa leta konŸeval z odliŸnim uspehom. Med çolanjem sem sodeloval na razliŸnih tekmovanjih v znanju matematike, angleçŸine in kemije, na njih sem se redno uvrçŸal na republiçko raven. Leta 1988 sem prejel srebrno Vegovo priznanje. Po konŸani osnovni çoli sem se vpisal na Naravoslovno-matematiŸno in ekonomsko çolo v Trbovljah, in sicer na naravoslovno-matematiŸno smer. Vse çtiri letnike sem opravil s prav dobrim uspehom in se leta 1992 vpisal na Ekonomsko fakulteto v Ljubljani. Po drugem letniku çtudija sem izbral smer tr§enje, in zdaj konŸujem Ÿetrti letnik. V okviru çtudija sem sodeloval tudi pri pripravi poslovnega naŸrta za çportni center, samostojno pa sem naredil poslovni naŸrt za meçano proizvodno podjetje. Leta 1994 sem sodeloval tudi pri ustanovitvi zasavskega çtudentskega kluba æKLAB, in tu sem çe zmeraj dejaven.

Med çtudijem sem spoznaval, da me odlikujejo predvsem analitiŸne sposobnosti, zmo§nost usmerjanja ljudi in spoznavanja njihovih potreb.

V prostem Ÿasu delam z raŸunalnikom, tovrstno znanje uporabljam tudi za çtudijske potrebe. VeŸji del prostega Ÿasa porabim za çportne dejavnosti, predvsem za smuŸanje in nogomet.

Po diplomi se §elim zaposliti v organizaciji, ki bi mi omogoŸala vsestranski razvoj in napredek, kjer bom lahko uporabil vse svoje znanje in sposobnosti in jih tudi çe dopolnil, kjer ne bo enoliŸnosti in monotonosti. Da bi Ÿim bolje izpolnil svoja priŸakovanja in priŸakovanja svojih delodajalcev, sem se pripravljen çe naprej izobra§evati in usposabljati.
* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *
Copyright Republiçki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96392y.htm