* RZZ domača stran * Zoisovi štipendisti - menu *

Gorazd Ranzinger

1420 TRBOVLJE, Ulica 1. junija 19a
Telefon: (0601) 21 373

Ekonomska fakulteta v Ljubljani, trženje

Študij bom predvidoma končal junija 1997. Delati si želim predvsem v marketingu, promociji izdelkov, tržnih raziskavah.
Osnovno šolo sem obiskoval v Trbovljah in jo vsa leta končeval z odličnim uspehom. Med šolanjem sem sodeloval na različnih tekmovanjih v znanju matematike, angleščine in kemije, na njih sem se redno uvrščal na republiško raven. Leta 1988 sem prejel srebrno Vegovo priznanje. Po končani osnovni šoli sem se vpisal na Naravoslovno-matematično in ekonomsko šolo v Trbovljah, in sicer na naravoslovno-matematično smer. Vse štiri letnike sem opravil s prav dobrim uspehom in se leta 1992 vpisal na Ekonomsko fakulteto v Ljubljani. Po drugem letniku študija sem izbral smer trženje, in zdaj končujem četrti letnik. V okviru študija sem sodeloval tudi pri pripravi poslovnega načrta za športni center, samostojno pa sem naredil poslovni načrt za mešano proizvodno podjetje. Leta 1994 sem sodeloval tudi pri ustanovitvi zasavskega študentskega kluba ŠKLAB, in tu sem še zmeraj dejaven.

Med študijem sem spoznaval, da me odlikujejo predvsem analitične sposobnosti, zmožnost usmerjanja ljudi in spoznavanja njihovih potreb.

V prostem času delam z računalnikom, tovrstno znanje uporabljam tudi za študijske potrebe. Večji del prostega časa porabim za športne dejavnosti, predvsem za smučanje in nogomet.

Po diplomi se želim zaposliti v organizaciji, ki bi mi omogočala vsestranski razvoj in napredek, kjer bom lahko uporabil vse svoje znanje in sposobnosti in jih tudi še dopolnil, kjer ne bo enoličnosti in monotonosti. Da bi čim bolje izpolnil svoja pričakovanja in pričakovanja svojih delodajalcev, sem se pripravljen še naprej izobraževati in usposabljati.
* RZZ domača stran * Zoisovi štipendisti - menu *
Copyright Republiški zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96392y.htm