* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *

Uro{ Hren

1290 GROSUPLJE, Hribarjeva 4
Telefon: (061) 771 379
E-mail: uros.hren@uni-lj.si

Pedago{ka fakulteta v Ljubljani, socialna pedagogika

[tudij bom predvidoma kon~al junija 1997. Delati si `elim predvsem v turizmu, organizaciji in izpeljavi potovanj.
Kako dose~i samouresni~itev?

Le-ta je veliko odvisna od poklicnega delovanja. Zatorej ne bom dolgovezil o dose`kih in s tem sku{al preka{ati vrstnike. Navedel bom dejstva, ki podkrepljujejo moje na~rte in `elje na poti proti ekonomski neodvisnosti.

Naj najprej povem svojo `eljo: turizem.

Hodim v ~etrti letnik socialne pedagogike. Poleg poznavanja dru`benih zakonitosti (konstrukcije) me je {tudij opremil z zmo`nostmi za vodenje skupine, prepoznavanje skupinske dinamike (formalne in neformalne). Govorim dva tuja jezika: angle{~ino obvladam aktivno, pasivno znanje pa imam iz nem{kega jezika.

V preteklosti sem se udele`eval razli~nih taborov, ki temeljijo na u~enju socialnih spretnosti. Imam izku{nje z vodenjem skupin (na gimnaziji Ledina). Trenutno sem honorarno zaposlen pri [tudentskem informacijskem centru kot informator o {tudiju v tujini. V {tudijskih letih sem se priu~il za delo z ra~unalniki v okoljih Windows in DOS, virtualno sem vezan na informacijsko avtocesto internet.

Moje potovalne izku{nje: sam sem z avtostopom potoval do [vedske in nazaj, do Berlina (prek vzhodnih de`el), po Beneluksu, v Pariz, Carigrad in v ZR Jugoslavijo po osamosvojitvi...

@elim se zaposliti v gospodarski panogi prihodnosti - turizmu. Zanimam se predvsem za nove smeri razvoja v turizmu.
* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *
Copyright Republi{ki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96385y.htm