* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *

Uroç Hren

1290 GROSUPLJE, Hribarjeva 4
Telefon: (061) 771 379
E-mail: uros.hren@uni-lj.si

Pedagoçka fakulteta v Ljubljani, socialna pedagogika

ætudij bom predvidoma konŸal junija 1997. Delati si §elim predvsem v turizmu, organizaciji in izpeljavi potovanj.
Kako doseŸi samouresniŸitev?

Le-ta je veliko odvisna od poklicnega delovanja. Zatorej ne bom dolgovezil o dose§kih in s tem skuçal prekaçati vrstnike. Navedel bom dejstva, ki podkrepljujejo moje naŸrte in §elje na poti proti ekonomski neodvisnosti.

Naj najprej povem svojo §eljo: turizem.

Hodim v Ÿetrti letnik socialne pedagogike. Poleg poznavanja dru§benih zakonitosti (konstrukcije) me je çtudij opremil z zmo§nostmi za vodenje skupine, prepoznavanje skupinske dinamike (formalne in neformalne). Govorim dva tuja jezika: angleçŸino obvladam aktivno, pasivno znanje pa imam iz nemçkega jezika.

V preteklosti sem se udele§eval razliŸnih taborov, ki temeljijo na uŸenju socialnih spretnosti. Imam izkuçnje z vodenjem skupin (na gimnaziji Ledina). Trenutno sem honorarno zaposlen pri ætudentskem informacijskem centru kot informator o çtudiju v tujini. V çtudijskih letih sem se priuŸil za delo z raŸunalniki v okoljih Windows in DOS, virtualno sem vezan na informacijsko avtocesto internet.

Moje potovalne izkuçnje: sam sem z avtostopom potoval do ævedske in nazaj, do Berlina (prek vzhodnih de§el), po Beneluksu, v Pariz, Carigrad in v ZR Jugoslavijo po osamosvojitvi...

¦elim se zaposliti v gospodarski panogi prihodnosti - turizmu. Zanimam se predvsem za nove smeri razvoja v turizmu.
* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *
Copyright Republiçki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96385y.htm