* RZZ domača stran * Zoisovi štipendisti - menu *

Uroš Hren

1290 GROSUPLJE, Hribarjeva 4
Telefon: (061) 771 379
E-mail: uros.hren@uni-lj.si

Pedagoška fakulteta v Ljubljani, socialna pedagogika

Študij bom predvidoma končal junija 1997. Delati si želim predvsem v turizmu, organizaciji in izpeljavi potovanj.
Kako doseči samouresničitev?

Le-ta je veliko odvisna od poklicnega delovanja. Zatorej ne bom dolgovezil o dosežkih in s tem skušal prekašati vrstnike. Navedel bom dejstva, ki podkrepljujejo moje načrte in želje na poti proti ekonomski neodvisnosti.

Naj najprej povem svojo željo: turizem.

Hodim v četrti letnik socialne pedagogike. Poleg poznavanja družbenih zakonitosti (konstrukcije) me je študij opremil z zmožnostmi za vodenje skupine, prepoznavanje skupinske dinamike (formalne in neformalne). Govorim dva tuja jezika: angleščino obvladam aktivno, pasivno znanje pa imam iz nemškega jezika.

V preteklosti sem se udeleževal različnih taborov, ki temeljijo na učenju socialnih spretnosti. Imam izkušnje z vodenjem skupin (na gimnaziji Ledina). Trenutno sem honorarno zaposlen pri Študentskem informacijskem centru kot informator o študiju v tujini. V študijskih letih sem se priučil za delo z računalniki v okoljih Windows in DOS, virtualno sem vezan na informacijsko avtocesto internet.

Moje potovalne izkušnje: sam sem z avtostopom potoval do Švedske in nazaj, do Berlina (prek vzhodnih dežel), po Beneluksu, v Pariz, Carigrad in v ZR Jugoslavijo po osamosvojitvi...

Želim se zaposliti v gospodarski panogi prihodnosti - turizmu. Zanimam se predvsem za nove smeri razvoja v turizmu.
* RZZ domača stran * Zoisovi štipendisti - menu *
Copyright Republiški zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96385y.htm