* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *

Helena Skok

5212 DOBROVO V BRDIH, Vipol`e 61
Telefon: (065) 42 071

Pedago{ka fakulteta v Ljubljani, matematika-tehnika

[tudij bom predvidoma kon~ala junija 1997. Delati si `elim predvsem v {olstvu, z ljudmi.
Osnovno {olo sem kon~ala na Dobrovem z odli~nim uspehom in nadaljevala {olanje na Naravoslovno-matemati~ni srednji {oli v Novi Gorici. Srednjo {olo sem l. 1992 kon~ala z odli~nim uspehom ter se vpisala na Pedago{ko fakulteto v Ljubljani, na smer matematika-tehnika. Trenutno se specializiram iz matematike za pou~evanje na vseh srednjih {olah.

Po~itnice pre`ivljam precej delavno, tako da imam kar nekaj izku{enj. Tri poletja sem delala kot pomo~nica v kuhinji v Avstriji in tam spopolnjevala jezikovno znanje, prakso v srednji {oli sem opravljala na tedanji enoti Ljubljanske banke v Novi Gorici (administrativna dela), pou~evala otroke v vrtcu v Ljubljani, in{truirala (to delam tudi zdaj), opravljala la`ja administrativna dela in vnos podatkov na Ministrstvu za delo, dru`ino in socialne zadeve ter pou~evala matematiko na Srednji gradbeni in ekonomski {oli v Ljubljani.

Pasivno obvladam angle{ki in nem{ki jezik ter aktivno italijanskega.

Poznam osnove dela v okoljih Windows in DOS (Word for Windows, Excel). Med {tudijem sem obiskovala tudi te~aj strojepisja in se tako nau~ila "slepega tipkanja".

V prihodnosti si `elim pridobiti tudi znanje iz ekonomije, zato bom po diplomi redno ali ob delu, odvisno od mo`nosti, vpisala podiplomski program na Ekonomski fakuteti, ki traja dve leti (za smer se bom odlo~ila kasneje). Upam, da bom s tak{no izobrazbo imela ve~ mo`nosti pri izbiri zaposlitve. Delati `elim z ljudmi ter se {e izobra`evati in usposabljati.
* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *
Copyright Republi{ki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96362y.htm