* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *

Helena Skok

5212 DOBROVO V BRDIH, Vipol§e 61
Telefon: (065) 42 071

Pedagoçka fakulteta v Ljubljani, matematika-tehnika

ætudij bom predvidoma konŸala junija 1997. Delati si §elim predvsem v çolstvu, z ljudmi.
Osnovno çolo sem konŸala na Dobrovem z odliŸnim uspehom in nadaljevala çolanje na Naravoslovno-matematiŸni srednji çoli v Novi Gorici. Srednjo çolo sem l. 1992 konŸala z odliŸnim uspehom ter se vpisala na Pedagoçko fakulteto v Ljubljani, na smer matematika-tehnika. Trenutno se specializiram iz matematike za pouŸevanje na vseh srednjih çolah.

PoŸitnice pre§ivljam precej delavno, tako da imam kar nekaj izkuçenj. Tri poletja sem delala kot pomoŸnica v kuhinji v Avstriji in tam spopolnjevala jezikovno znanje, prakso v srednji çoli sem opravljala na tedanji enoti Ljubljanske banke v Novi Gorici (administrativna dela), pouŸevala otroke v vrtcu v Ljubljani, inçtruirala (to delam tudi zdaj), opravljala la§ja administrativna dela in vnos podatkov na Ministrstvu za delo, dru§ino in socialne zadeve ter pouŸevala matematiko na Srednji gradbeni in ekonomski çoli v Ljubljani.

Pasivno obvladam angleçki in nemçki jezik ter aktivno italijanskega.

Poznam osnove dela v okoljih Windows in DOS (Word for Windows, Excel). Med çtudijem sem obiskovala tudi teŸaj strojepisja in se tako nauŸila "slepega tipkanja".

V prihodnosti si §elim pridobiti tudi znanje iz ekonomije, zato bom po diplomi redno ali ob delu, odvisno od mo§nosti, vpisala podiplomski program na Ekonomski fakuteti, ki traja dve leti (za smer se bom odloŸila kasneje). Upam, da bom s takçno izobrazbo imela veŸ mo§nosti pri izbiri zaposlitve. Delati §elim z ljudmi ter se çe izobra§evati in usposabljati.
* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *
Copyright Republiçki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96362y.htm