* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *

Ur{ka [ebenik

5000 NOVA GORICA, Vipavska cesta 86, Ro`na dolina
Telefon: (065) 26 475

Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo v Ljubljani, biokemijsko in`enirstvo

Delati si `elim predvsem na podro~ju kemijskega in`enirstva.
Osnovno {olo sem obiskovala v Solkanu.Vse razrede sem kon~ala z odli~nim uspehom. Najuspe{nej{a sem bila v naravoslovju. Tudi na tekmovanjih iz matematike, fizike in kemije sem dosegla lepe uspehe.

Po kon~ani osnovni {oli sem se vpisala na naravoslovno-matemati~no smer srednje {ole v Novi Gorici in kon~ala {olanje z odli~nim uspehom, tako da sem bila opro{~ena zaklju~nega izpita.

V osnovni in srednji {oli sem se u~ila angle{ki in nem{ki jezik, govorim in razumem pa tudi italijanskega.

Med {olanjem sem ve~ino prostega ~asa namenila {portu. Trenirala sem odbojko in tekmovala v tedanji II. zvezni odbojkarski ligi in kasneje v I. slovenski odbojkarski ligi.

Zdaj sem {tudentka ~etrtega lenika biokemijskega in`enirstva na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo. Doslej sem ve~ino izpitov in vaj opravila z oceno 10, povpre~na ocena vseh {tudijskih let je 9,5. Sestavni del mojega {tudija je tudi ra~unalni{tvo, uporaba razli~nih ra~unalni{kih programov.

Doslej se med {tudijem nisem mogla dodatno spopolnjevati, zato bi se rada po diplomi zaposlila v uspe{nem podjetju, ki bi mi poleg zanimivega in ustvarjalnega dela omogo~ilo nadaljnje pridobivanje znanja iz kemijskega oziroma biokemijskega in`enirstva, s katerimi bi lahko koristila podjetju in zadostila svoji `elji po napredku.
* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *
Copyright Republi{ki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96361y.htm