* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *

Urçka æebenik

5000 NOVA GORICA, Vipavska cesta 86, Ro§na dolina
Telefon: (065) 26 475

Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo v Ljubljani, biokemijsko in§enirstvo

Delati si §elim predvsem na podroŸju kemijskega in§enirstva.
Osnovno çolo sem obiskovala v Solkanu.Vse razrede sem konŸala z odliŸnim uspehom. Najuspeçnejça sem bila v naravoslovju. Tudi na tekmovanjih iz matematike, fizike in kemije sem dosegla lepe uspehe.

Po konŸani osnovni çoli sem se vpisala na naravoslovno-matematiŸno smer srednje çole v Novi Gorici in konŸala çolanje z odliŸnim uspehom, tako da sem bila oproçŸena zakljuŸnega izpita.

V osnovni in srednji çoli sem se uŸila angleçki in nemçki jezik, govorim in razumem pa tudi italijanskega.

Med çolanjem sem veŸino prostega Ÿasa namenila çportu. Trenirala sem odbojko in tekmovala v tedanji II. zvezni odbojkarski ligi in kasneje v I. slovenski odbojkarski ligi.

Zdaj sem çtudentka Ÿetrtega lenika biokemijskega in§enirstva na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo. Doslej sem veŸino izpitov in vaj opravila z oceno 10, povpreŸna ocena vseh çtudijskih let je 9,5. Sestavni del mojega çtudija je tudi raŸunalniçtvo, uporaba razliŸnih raŸunalniçkih programov.

Doslej se med çtudijem nisem mogla dodatno spopolnjevati, zato bi se rada po diplomi zaposlila v uspeçnem podjetju, ki bi mi poleg zanimivega in ustvarjalnega dela omogoŸilo nadaljnje pridobivanje znanja iz kemijskega oziroma biokemijskega in§enirstva, s katerimi bi lahko koristila podjetju in zadostila svoji §elji po napredku.
* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *
Copyright Republiçki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96361y.htm