* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *

Simon Kurin~i~

5222 KOBARID, Idrsko 53a
Telefon: (065) 85 911
E-mail: simon.kurincic@snet.fri.uni-lj.si

Fakulteta za ra~unalni{tvo in informatiko v Ljubljani, programska oprema

[tudij bom predvidoma kon~al maja 1997. Delati si `elim predvsem v razvoju programske opreme.
Osnovno {olo sem kon~al v Kobaridu z odli~nim uspehom. Ker sta me zanimala predvsem matematika in ra~unalni{tvo, sem se vpisal na Srednjo ra~unalni{ko {olo v Novi Gorici. Poleg {ole sem obiskoval tudi te~aje programiranja. Po srednji {oli, ki sem jo kon~al z odliko, sem se leta 1992 vpisal na Fakulteto za ra~unalni{tvo in informatiko. V drugem letniku sem se odlo~il za smer programska oprema. Zdaj kon~ujem ~etrti letnik.

V okviru {tudija sem sodeloval pri ve~ projektih, med drugim pri projektu COLOS (simulacija fizikalnih pojavov). Seznanil sem se tudi z mre`nim okoljem, operacijskim sistemom Unix in internetom. Delal sem `e aplikacije v programskih jezikih C++, Pascal, Fortran, Clipper, Cobol.

Po kon~anem {tudiju se `elim zaposliti v dinami~nem in ustvarjalnem kolektivu, kjer so sodelavci motivirani in odkriti, kjer drug drugega sprejemajo. Zanima me predvsem razvoj programskih aplikacij iz matematike. Da bi svoje delo dobro opravljal, sem se pripravljen dodatno izobra`evati in usposabljati.
* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *
Copyright Republi{ki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96352y.htm