* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *

Simon KurinŸiŸ

5222 KOBARID, Idrsko 53a
Telefon: (065) 85 911
E-mail: simon.kurincic@snet.fri.uni-lj.si

Fakulteta za raŸunalniçtvo in informatiko v Ljubljani, programska oprema

ætudij bom predvidoma konŸal maja 1997. Delati si §elim predvsem v razvoju programske opreme.
Osnovno çolo sem konŸal v Kobaridu z odliŸnim uspehom. Ker sta me zanimala predvsem matematika in raŸunalniçtvo, sem se vpisal na Srednjo raŸunalniçko çolo v Novi Gorici. Poleg çole sem obiskoval tudi teŸaje programiranja. Po srednji çoli, ki sem jo konŸal z odliko, sem se leta 1992 vpisal na Fakulteto za raŸunalniçtvo in informatiko. V drugem letniku sem se odloŸil za smer programska oprema. Zdaj konŸujem Ÿetrti letnik.

V okviru çtudija sem sodeloval pri veŸ projektih, med drugim pri projektu COLOS (simulacija fizikalnih pojavov). Seznanil sem se tudi z mre§nim okoljem, operacijskim sistemom Unix in internetom. Delal sem §e aplikacije v programskih jezikih C++, Pascal, Fortran, Clipper, Cobol.

Po konŸanem çtudiju se §elim zaposliti v dinamiŸnem in ustvarjalnem kolektivu, kjer so sodelavci motivirani in odkriti, kjer drug drugega sprejemajo. Zanima me predvsem razvoj programskih aplikacij iz matematike. Da bi svoje delo dobro opravljal, sem se pripravljen dodatno izobra§evati in usposabljati.
* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *
Copyright Republiçki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96352y.htm