* RZZ domača stran * Zoisovi štipendisti - menu *

Simon Kurinčič

5222 KOBARID, Idrsko 53a
Telefon: (065) 85 911
E-mail: simon.kurincic@snet.fri.uni-lj.si

Fakulteta za računalništvo in informatiko v Ljubljani, programska oprema

Študij bom predvidoma končal maja 1997. Delati si želim predvsem v razvoju programske opreme.
Osnovno šolo sem končal v Kobaridu z odličnim uspehom. Ker sta me zanimala predvsem matematika in računalništvo, sem se vpisal na Srednjo računalniško šolo v Novi Gorici. Poleg šole sem obiskoval tudi tečaje programiranja. Po srednji šoli, ki sem jo končal z odliko, sem se leta 1992 vpisal na Fakulteto za računalništvo in informatiko. V drugem letniku sem se odločil za smer programska oprema. Zdaj končujem četrti letnik.

V okviru študija sem sodeloval pri več projektih, med drugim pri projektu COLOS (simulacija fizikalnih pojavov). Seznanil sem se tudi z mrežnim okoljem, operacijskim sistemom Unix in internetom. Delal sem že aplikacije v programskih jezikih C++, Pascal, Fortran, Clipper, Cobol.

Po končanem študiju se želim zaposliti v dinamičnem in ustvarjalnem kolektivu, kjer so sodelavci motivirani in odkriti, kjer drug drugega sprejemajo. Zanima me predvsem razvoj programskih aplikacij iz matematike. Da bi svoje delo dobro opravljal, sem se pripravljen dodatno izobraževati in usposabljati.
* RZZ domača stran * Zoisovi štipendisti - menu *
Copyright Republiški zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96352y.htm