* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *

Jo`e Roth

2327 RA^E, Nova ulica 18
Telefon: (062) 608 235
E-mail: joze.roth@jani.ntfgam.uni-lj.si

Fakulteta za naravoslovje in tehnologijo v Ljubljani - Oddelek za montanistiko, metalurgija

[tudij bom predvidoma kon~al decembra 1997. Delati si `elim predvsem v raziskavah in razvoju, upravi podjetja.
Osnovno {olo sem kon~al v Mariboru z odli~nim uspehom in se odlo~il za nadaljnje {olanje na Srednji naravoslovni {oli Milo{a Zidan{ka (med {olanjem se je preimenovala v Drugo gimnazijo) na naravoslovno-matemati~ni smeri. Tudi srednjo {olo sem kon~al z odli~nim uspehom. Potem sem se leta 1992 vpisal na Fakulteto za naravoslovje in tehnologijo v Ljubljani (ta se ja razdelila na ve~ fakultet, tako da zdaj obiskujem naravoslovno-tehni{ko), Oddelek za montanistiko, program Metalurgija in materiali, z namenom, da bi {tudiral na novi smeri materiali. Povpre~je ocen izpitov in vaj, ki sem jih dosegel v dozdaj{njem {tudiju, zna{a 9,3.

Med {tudijem sem se priu~il tudi dela z ra~unalnikom, predvsem z urejevalniki besedil in preglednicami v okoljih Windows in DOS, poznam pa tudi osnove dela na mre`i - internet.

@e nekaj ~asa se samostojno izobra`ujem in spopolnjujem tudi v ekonomiji, saj bi po opravljeni diplomi rad nadaljeval magistrski {tudij v smeri ekolo{kega mened`menta. Zanima me delo v gospodarstvu (poslovodenje, organizacija) in vesel bi bil, ~e bi se po kon~anem {tudiju lahko zaposlil v podjetju, ki bi mi omogo~alo opravljati delo, ki me zadovoljuje in ustreza moji osebnosti.
* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *
Copyright Republi{ki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96271y.htm