* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *

Jo§e Roth

2327 RA¬E, Nova ulica 18
Telefon: (062) 608 235
E-mail: joze.roth@jani.ntfgam.uni-lj.si

Fakulteta za naravoslovje in tehnologijo v Ljubljani - Oddelek za montanistiko, metalurgija

ætudij bom predvidoma konŸal decembra 1997. Delati si §elim predvsem v raziskavah in razvoju, upravi podjetja.
Osnovno çolo sem konŸal v Mariboru z odliŸnim uspehom in se odloŸil za nadaljnje çolanje na Srednji naravoslovni çoli Miloça Zidançka (med çolanjem se je preimenovala v Drugo gimnazijo) na naravoslovno-matematiŸni smeri. Tudi srednjo çolo sem konŸal z odliŸnim uspehom. Potem sem se leta 1992 vpisal na Fakulteto za naravoslovje in tehnologijo v Ljubljani (ta se ja razdelila na veŸ fakultet, tako da zdaj obiskujem naravoslovno-tehniçko), Oddelek za montanistiko, program Metalurgija in materiali, z namenom, da bi çtudiral na novi smeri materiali. PovpreŸje ocen izpitov in vaj, ki sem jih dosegel v dozdajçnjem çtudiju, znaça 9,3.

Med çtudijem sem se priuŸil tudi dela z raŸunalnikom, predvsem z urejevalniki besedil in preglednicami v okoljih Windows in DOS, poznam pa tudi osnove dela na mre§i - internet.

¦e nekaj Ÿasa se samostojno izobra§ujem in spopolnjujem tudi v ekonomiji, saj bi po opravljeni diplomi rad nadaljeval magistrski çtudij v smeri ekoloçkega mened§menta. Zanima me delo v gospodarstvu (poslovodenje, organizacija) in vesel bi bil, Ÿe bi se po konŸanem çtudiju lahko zaposlil v podjetju, ki bi mi omogoŸalo opravljati delo, ki me zadovoljuje in ustreza moji osebnosti.
* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *
Copyright Republiçki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96271y.htm