* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *

Kristijan Brecl

2000 MARIBOR, Moçe Pijade 23c
Telefon: (062) 31 580
E-mail: kristjan.@jaki.fri.uni-lj.si

Fakulteta za elektrotehniko v Ljubljani, elektronika

Delati si §elim predvsem na podroŸju mikroelektronike, mikroprocesorjev.
Rodil sem se v Mariboru. Najprej sem obiskoval Osnovno çolo Borisa KidriŸa v Mariboru in jo vsa leta konŸeval z odliŸnim uspehom. Poleg rednega çolanja sem konŸal tudi ni§jo glasbeno çolo. Po konŸani osnovni çoli sem se vpisal na tretjo gimnazijo Maribor, na naravoslovno-matematiŸno usmeritev. Gimnazijo sem konŸal leta 1992 z odliŸnim uspehom. V srednji, çe bolj pa v osnovni çoli sem se udele§eval tekmovanj iz naravoslovnih predmetov, predvsem iz matematike, in dosegel veŸ Vegovih priznanj. V srednji çoli sem se pridru§il tudi raziskovalnemu delu pri kemiji (Gibanje vsebnosti vitamina C v aktinidiji - kiviju od novembra do marca).

Leta 1992 sem se vpisal na Univerzo v Ljubljani na Fakulteto za elektrotehniko in raŸunalniçtvo (zdaj Fakulteta za elektrotehniko) ter vpisal smer elektronika. Med çtudijem sem se kot samouk nauŸil osnov programiranja v programskem jeziku Pascal in C++ ter se nauŸil obvladovanja operacijskih sistemov DOS in Windows. Med çtudijem sem si pridobil tudi nekaj delovnih izkuçenj pri delu po ætudentu.

Letos (1996) bom konŸal Ÿetrti letnik çtudija in se zaŸel pripravljati na diplomo. Po konŸani diplomi bi rad opravljal delo in s tem poglabljal znanje na podroŸju mikroelektronike in programiranja mikroprocesorjev. Poleg poklicne izobrazbe pa si bom çe vnaprej prizadeval spopolnjevati znanje tujih jezikov, predvsem angleçŸine in nemçŸine.
* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *
Copyright Republiçki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96251y.htm