* RZZ domača stran * Zoisovi štipendisti - menu *

Kristijan Brecl

2000 MARIBOR, Moše Pijade 23c
Telefon: (062) 31 580
E-mail: kristjan.@jaki.fri.uni-lj.si

Fakulteta za elektrotehniko v Ljubljani, elektronika

Delati si želim predvsem na področju mikroelektronike, mikroprocesorjev.
Rodil sem se v Mariboru. Najprej sem obiskoval Osnovno šolo Borisa Kidriča v Mariboru in jo vsa leta končeval z odličnim uspehom. Poleg rednega šolanja sem končal tudi nižjo glasbeno šolo. Po končani osnovni šoli sem se vpisal na tretjo gimnazijo Maribor, na naravoslovno-matematično usmeritev. Gimnazijo sem končal leta 1992 z odličnim uspehom. V srednji, še bolj pa v osnovni šoli sem se udeleževal tekmovanj iz naravoslovnih predmetov, predvsem iz matematike, in dosegel več Vegovih priznanj. V srednji šoli sem se pridružil tudi raziskovalnemu delu pri kemiji (Gibanje vsebnosti vitamina C v aktinidiji - kiviju od novembra do marca).

Leta 1992 sem se vpisal na Univerzo v Ljubljani na Fakulteto za elektrotehniko in računalništvo (zdaj Fakulteta za elektrotehniko) ter vpisal smer elektronika. Med študijem sem se kot samouk naučil osnov programiranja v programskem jeziku Pascal in C++ ter se naučil obvladovanja operacijskih sistemov DOS in Windows. Med študijem sem si pridobil tudi nekaj delovnih izkušenj pri delu po Študentu.

Letos (1996) bom končal četrti letnik študija in se začel pripravljati na diplomo. Po končani diplomi bi rad opravljal delo in s tem poglabljal znanje na področju mikroelektronike in programiranja mikroprocesorjev. Poleg poklicne izobrazbe pa si bom še vnaprej prizadeval spopolnjevati znanje tujih jezikov, predvsem angleščine in nemščine.
* RZZ domača stran * Zoisovi štipendisti - menu *
Copyright Republiški zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96251y.htm