* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *

Nina Kokelj

4220 [KOFJA LOKA, Groharjevo naselje 2
Telefon: (064) 620 022

Fakulteta za dru`bene vede v Ljubljani, politologija, mednarodni odnosi

[tudij bom predvidoma kon~ala julija 1996. Delati si `elim predvsem v mednarodnih odnosih - novinarstvo.
Osnovno {olo sem kon~ala v [kofji Loki, prav tako Srednjo dru`boslovno-jezikovno {olo, oboje z odli~nim uspehom. [tudij sem nadaljevala na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, in si pridobila izobrazbo prve stopnje ter naziv ekonomist. Zatem sem se vpisala neposredno v tretji letnik {tudija politologije-mednarodnih odnosov, in zdaj ga kon~ujem.

^etrto leto honorarno delam na Ministrstvu za {olstvo in {port, v sektorju za organizacijo izobra`evanja otrok za~asnih beguncev iz Bosne in Hercegovine.

Govorim angle{ko in francosko, znanje italijanskega jezika pa je pasivno. Na ra~unalniku uporabljam zlasti urejevalnik besedil Word for Windows. Veliko potujem.

Aktivno se ukvarjam z leposlovjem. Poleg tega, da se samostojno izobra`ujem v literaturi, tudi pi{em. Objavljala sem v revijah Tribuna, Literatura, Dialogi in Cimet. Za ~rtico ^udoviti otroci sem leta 1994 prejela drugo nagrado [tudentske organizacije v Ljubljani, za odlomek iz romana, ki ga pi{em, drugo nagrado ~asnika Republika in za kratko prozo z `ensko tematiko nagrado Urada za `ensko politiko.

Veselilo bi me delo, ki je razgibano, zajema stike z ljudmi in zahteva veliko "besedne spretnosti", tudi v tujem jeziku.
* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *
Copyright Republi{ki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96219y.htm