* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *

Nina Kokelj

4220 æKOFJA LOKA, Groharjevo naselje 2
Telefon: (064) 620 022

Fakulteta za dru§bene vede v Ljubljani, politologija, mednarodni odnosi

ætudij bom predvidoma konŸala julija 1996. Delati si §elim predvsem v mednarodnih odnosih - novinarstvo.
Osnovno çolo sem konŸala v ækofji Loki, prav tako Srednjo dru§boslovno-jezikovno çolo, oboje z odliŸnim uspehom. ætudij sem nadaljevala na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, in si pridobila izobrazbo prve stopnje ter naziv ekonomist. Zatem sem se vpisala neposredno v tretji letnik çtudija politologije-mednarodnih odnosov, in zdaj ga konŸujem.

¬etrto leto honorarno delam na Ministrstvu za çolstvo in çport, v sektorju za organizacijo izobra§evanja otrok zaŸasnih beguncev iz Bosne in Hercegovine.

Govorim angleçko in francosko, znanje italijanskega jezika pa je pasivno. Na raŸunalniku uporabljam zlasti urejevalnik besedil Word for Windows. Veliko potujem.

Aktivno se ukvarjam z leposlovjem. Poleg tega, da se samostojno izobra§ujem v literaturi, tudi piçem. Objavljala sem v revijah Tribuna, Literatura, Dialogi in Cimet. Za Ÿrtico ¬udoviti otroci sem leta 1994 prejela drugo nagrado ætudentske organizacije v Ljubljani, za odlomek iz romana, ki ga piçem, drugo nagrado Ÿasnika Republika in za kratko prozo z §ensko tematiko nagrado Urada za §ensko politiko.

Veselilo bi me delo, ki je razgibano, zajema stike z ljudmi in zahteva veliko "besedne spretnosti", tudi v tujem jeziku.
* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *
Copyright Republiçki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96219y.htm