* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *

Elvis Belac

6310 IZOLA - ISOLA, Bogomira Magajne 10
Telefon: (066) 61 147

Fakulteta za strojni{tvo v Ljubljani, proizvodno strojni{tvo

[tudij bom predvidoma kon~al aprila 1997. Delati si `elim predvsem v razvoju, tehnologiji, konstrukciji ipd..
Osnovno {olo sem obiskoval v Izoli in jo vsa leta kon~eval z odli~nim uspehom. Dosegel sem zlato Vegovo priznanje, se uvrstil na republi{ko tekmovanje v fiziki in sodeloval na tekmovanju za Cankarjevo priznanje.

Vpisal sem se na Gimnazijo v Kopru, na tedanjo naravoslovno-matemati~no smer. Na republi{kih tekmovanjih iz matematike sem prejel tretjo nagrado in pohvalo. Kon~al sem z odli~nim uspehom in bil opro{~en mature.

Leta 1992 sem se vpisal na Fakulteto za strojni{tvo v Ljubljani. V prvem letniku sem dobil priznanje za najbolj{i uspeh. Zdaj sem v ~etrtem letniku, na smeri proizvodno strojni{tvo.

@e od osnovne {ole sem del poletnih po~itnic delal v podjetjih Mehano in Cimos, bodisi v okviru prakse bodisi za dodatni zaslu`ek.

Vso osnovno in srednjo {olo sem se u~il italijanskega jezika, angle{kega pa {e eno leto na fakulteti.

Dela z ra~unalnikom sem se za~el u~iti v osnovni {oli, zdaj ga uporabljam za {tudij. Poznam okolja DOS in Windows, spoznal sem programe Autocad, Quattro, WordPerfect, Winword.

Po diplomi se `elim zaposliti v ustvarjalnem kolektivu, kjer bi lahko izkazal svoje znanje in sposobnosti in jih tudi razvijal. Pripravljen sem se dodatno izobra`evati in usposabljati.
* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *
Copyright Republi{ki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96210y.htm