* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *

Elvis Belac

6310 IZOLA - ISOLA, Bogomira Magajne 10
Telefon: (066) 61 147

Fakulteta za strojniçtvo v Ljubljani, proizvodno strojniçtvo

ætudij bom predvidoma konŸal aprila 1997. Delati si §elim predvsem v razvoju, tehnologiji, konstrukciji ipd..
Osnovno çolo sem obiskoval v Izoli in jo vsa leta konŸeval z odliŸnim uspehom. Dosegel sem zlato Vegovo priznanje, se uvrstil na republiçko tekmovanje v fiziki in sodeloval na tekmovanju za Cankarjevo priznanje.

Vpisal sem se na Gimnazijo v Kopru, na tedanjo naravoslovno-matematiŸno smer. Na republiçkih tekmovanjih iz matematike sem prejel tretjo nagrado in pohvalo. KonŸal sem z odliŸnim uspehom in bil oproçŸen mature.

Leta 1992 sem se vpisal na Fakulteto za strojniçtvo v Ljubljani. V prvem letniku sem dobil priznanje za najboljçi uspeh. Zdaj sem v Ÿetrtem letniku, na smeri proizvodno strojniçtvo.

¦e od osnovne çole sem del poletnih poŸitnic delal v podjetjih Mehano in Cimos, bodisi v okviru prakse bodisi za dodatni zaslu§ek.

Vso osnovno in srednjo çolo sem se uŸil italijanskega jezika, angleçkega pa çe eno leto na fakulteti.

Dela z raŸunalnikom sem se zaŸel uŸiti v osnovni çoli, zdaj ga uporabljam za çtudij. Poznam okolja DOS in Windows, spoznal sem programe Autocad, Quattro, WordPerfect, Winword.

Po diplomi se §elim zaposliti v ustvarjalnem kolektivu, kjer bi lahko izkazal svoje znanje in sposobnosti in jih tudi razvijal. Pripravljen sem se dodatno izobra§evati in usposabljati.
* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *
Copyright Republiçki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96210y.htm