* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *

Petra [vagelj

6222 [TANJEL, [tanjel 6a
Telefon: (067) 79 112
E-mail: petra.svagelj@kiss.muzej.si

Biotehni{ka fakulteta v Ljubljani - Oddelek za `ivilstvo, `ivilska tehnologija

[tudij bom predvidoma kon~ala junija 1998. Delati si `elim predvsem na podro~ju mlekarstva, predvsem bi se rada posvetila mikrobiologiji mle~nih izdelkov.
Osnovno {olo sem uspe{no kon~ala v Dutovljah in se nato vpisala na gimnazijo v Novi Gorici, na tedanjo naravoslovno-matemati~no smer. V osnovni {oli sem uspe{no sodelovala na tekmovanjih iz matematike in prejela srebrno Vegovo priznanje. Po kon~ani gimnaziji sem se odlo~ila za {tudij `ivilske tehnologije. Kot izbirni predmet sem izbrala tehnologijo mleka in iz tega bom tudi opravila diplomo. Nadvse rada pa bi se z mlekarstvom ukvarjala poklicno.

V {olskem letu 1994/95 sem poleg `ivilske tehnologije vzporedno vpisala na ekonomsko fakulteto (poslovna smer). V istem {olskem letu sem se tudi v~lanila v mednarodno dru{tvo {tudentov kmetijstva IAAS, in aktivna ~lanica sem {e zdaj. Pri delu v IAAS-u si nabiram obilo koristnih izku{enj iz organiziranja raznih seminarjev, tednov izmenjav idr. V okviru iste organizacije sem se udele`ila izmenjalnega tedna na Portugalskem, sre~anja Evropskih direktorjev (EDM) v Nitri na Slova{kem, svetovnega kongresa in seminarja Tropsko kmetijstvo in njegov pomen na svetovnem trgu v Indoneziji. Oktobra 1996 se bom udele`ila seminarja o mleku v [vici.

Aktivno obvladam angle{~ino, pasivno znanje pa sem si pridobila iz italijanskega jezika.

Po diplomi si `elim delati v dinami~nem in ustvarjalnem kolektivu, ki bi omogo~al nadaljnje izobra`evanje.
* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *
Copyright Republi{ki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96208y.htm