* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *

Petra ævagelj

6222 æTANJEL, ætanjel 6a
Telefon: (067) 79 112
E-mail: petra.svagelj@kiss.muzej.si

Biotehniçka fakulteta v Ljubljani - Oddelek za §ivilstvo, §ivilska tehnologija

ætudij bom predvidoma konŸala junija 1998. Delati si §elim predvsem na podroŸju mlekarstva, predvsem bi se rada posvetila mikrobiologiji mleŸnih izdelkov.
Osnovno çolo sem uspeçno konŸala v Dutovljah in se nato vpisala na gimnazijo v Novi Gorici, na tedanjo naravoslovno-matematiŸno smer. V osnovni çoli sem uspeçno sodelovala na tekmovanjih iz matematike in prejela srebrno Vegovo priznanje. Po konŸani gimnaziji sem se odloŸila za çtudij §ivilske tehnologije. Kot izbirni predmet sem izbrala tehnologijo mleka in iz tega bom tudi opravila diplomo. Nadvse rada pa bi se z mlekarstvom ukvarjala poklicno.

V çolskem letu 1994/95 sem poleg §ivilske tehnologije vzporedno vpisala na ekonomsko fakulteto (poslovna smer). V istem çolskem letu sem se tudi vŸlanila v mednarodno druçtvo çtudentov kmetijstva IAAS, in aktivna Ÿlanica sem çe zdaj. Pri delu v IAAS-u si nabiram obilo koristnih izkuçenj iz organiziranja raznih seminarjev, tednov izmenjav idr. V okviru iste organizacije sem se udele§ila izmenjalnega tedna na Portugalskem, sreŸanja Evropskih direktorjev (EDM) v Nitri na Slovaçkem, svetovnega kongresa in seminarja Tropsko kmetijstvo in njegov pomen na svetovnem trgu v Indoneziji. Oktobra 1996 se bom udele§ila seminarja o mleku v ævici.

Aktivno obvladam angleçŸino, pasivno znanje pa sem si pridobila iz italijanskega jezika.

Po diplomi si §elim delati v dinamiŸnem in ustvarjalnem kolektivu, ki bi omogoŸal nadaljnje izobra§evanje.
* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *
Copyright Republiçki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96208y.htm