* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *

Aljo{a Rojac

6000 KOPER - CAPODISTRIA, Cesta na Markovec 55
Telefon: (066) 34 655

Fakulteta za elektrotehniko v Ljubljani in , elektronika

[tudij bom predvidoma kon~al oktobra 1996. Delati si `elim predvsem v ra~unalni{tvu, elektroniki, trgovini - komerciali.
Aktivno programiram v jezikih C-ju, C++ in assemblerju za Intelove mikroprocesorje (osebne ra~unalnike). V sodelovanju s kolegoma s fakultete razvijamo celosten program vezav na podro~je multimedie, z interaktivno grafiko in zvokom. Sem eden redkih programerjev za zvo~ne kartice, ki obvladuje to podro~je do potankosti.

V sodelovanju s kolegom Lucijanom Miklav~i~em, dr. med. spec. rentgologom, sva izdelala nov tip rengentskega aparata za slikanje zob, ki ga krmili osebni ra~unalnik tako, da nadzira odmerek sevanja v ustni votlini. Menim, da lahko dobro kombiniram znanje ra~unalni{tva in elektronike.

Opravljam lahko tudi manj{a dela, kot na primer sestavljanje, popravljanje in vzdr`evanje ra~unalnikov, pisanje dopisov v wordu (okolje Windows), delo z internet-om ipd.

Aktivno obvladam angle{~ino in italijan{~ino. Informativno sem obiskal dve univerzi v Zdru`enih dra`avah Amerike in dve v Melbournu v Avstraliji.

Iz veselja ob~asno delam na radiu kot napovedovalec, tam berem poro~ila ali vodim oddaje.

Neposredni stiki z ljudmi mi ne povzro~ajo te`av, saj sem komunikativen in dinami~en.
* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *
Copyright Republi{ki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96197y.htm