* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *

Aljoça Rojac

6000 KOPER - CAPODISTRIA, Cesta na Markovec 55
Telefon: (066) 34 655

Fakulteta za elektrotehniko v Ljubljani in , elektronika

ætudij bom predvidoma konŸal oktobra 1996. Delati si §elim predvsem v raŸunalniçtvu, elektroniki, trgovini - komerciali.
Aktivno programiram v jezikih C-ju, C++ in assemblerju za Intelove mikroprocesorje (osebne raŸunalnike). V sodelovanju s kolegoma s fakultete razvijamo celosten program vezav na podroŸje multimedie, z interaktivno grafiko in zvokom. Sem eden redkih programerjev za zvoŸne kartice, ki obvladuje to podroŸje do potankosti.

V sodelovanju s kolegom Lucijanom MiklavŸiŸem, dr. med. spec. rentgologom, sva izdelala nov tip rengentskega aparata za slikanje zob, ki ga krmili osebni raŸunalnik tako, da nadzira odmerek sevanja v ustni votlini. Menim, da lahko dobro kombiniram znanje raŸunalniçtva in elektronike.

Opravljam lahko tudi manjça dela, kot na primer sestavljanje, popravljanje in vzdr§evanje raŸunalnikov, pisanje dopisov v wordu (okolje Windows), delo z internet-om ipd.

Aktivno obvladam angleçŸino in italijançŸino. Informativno sem obiskal dve univerzi v Zdru§enih dra§avah Amerike in dve v Melbournu v Avstraliji.

Iz veselja obŸasno delam na radiu kot napovedovalec, tam berem poroŸila ali vodim oddaje.

Neposredni stiki z ljudmi mi ne povzroŸajo te§av, saj sem komunikativen in dinamiŸen.
* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *
Copyright Republiçki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96197y.htm