* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *

Darko Su{nik

9000 MURSKA SOBOTA, Jakobovo naselje 66
Telefon: (069) 27 315
E-mail: darko.susnik@uni-mb.si

Fakulteta za strojni{tvo v Mariboru, konstrukterstvo in gradnja strojev-konstrukcije

[tudij bom predvidoma kon~al decembra 1997. Delati si `elim predvsem na podro~ju konstruiranja.
Osnovno {olo sem kon~al v Murski Soboti in jo vsa leta, razen tretjega razreda, kon~eval z odli~nim uspehom. Med {olanjem sem sodeloval na razli~nih tekmovanjih iz matematike in kemije.

Po kon~ani osnovni {oli sem se vpisal na Srednjo strojno in tekstilno {olo, smer strojni{tvo, poklic strojni tehnik, v Murski Soboti. Srednjo {olo sem kon~eval z zelo dobrim uspehom. Poleg prvega tujega jezika, ki sem ga imel v {oli (nem{ki jezik), sem se spopolnjeval tudi iz angle{kega.

Po kon~ani srednji {oli sem se vpisal na Fakulteto za strojni{tvo na Univerzi v Mariboru. V vseh {tudijskih letih doslej nisem imel te`av s {tudijem in jih tudi ne pri~akujem. Med {tudijem sem se tudi spopolnjeval v ra~unalni{tvu. Obvladam delo v okolju Windows in DOS in ra~unalni{ke jezike Fortran, deloma Basic, Word in risalne programe : Cad, Genius, Ideas.

Po diplomi se `elim zaposliti v dinami~nem in ustvarjalnem kolektivu, kjer mi bosta omogo~ena nadaljnji razvoj in napredek. Delati si `elim v dobrem, v katerem ne manjka inovativnih ljudi, kjer bom lahko pokazal svoje znanje in se usposabljal. Za bolj{e znanje sem se pripravljen {e naprej izobra`evati in spopolnjevati ter {iriti svoje znanje na tistih podro~jih, kjer bo potrebno. Najraje bi delal v doma~em kraju ali kje v bli`ini. Za dolo~en ~as sem pripravljen delati tudi v bolj oddaljenem kraju ali v tujini, vendar moram odslu`iti {e voja{~ino.
* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *
Copyright Republi{ki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96191y.htm