* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *

Darko Suçnik

9000 MURSKA SOBOTA, Jakobovo naselje 66
Telefon: (069) 27 315
E-mail: darko.susnik@uni-mb.si

Fakulteta za strojniçtvo v Mariboru, konstrukterstvo in gradnja strojev-konstrukcije

ætudij bom predvidoma konŸal decembra 1997. Delati si §elim predvsem na podroŸju konstruiranja.
Osnovno çolo sem konŸal v Murski Soboti in jo vsa leta, razen tretjega razreda, konŸeval z odliŸnim uspehom. Med çolanjem sem sodeloval na razliŸnih tekmovanjih iz matematike in kemije.

Po konŸani osnovni çoli sem se vpisal na Srednjo strojno in tekstilno çolo, smer strojniçtvo, poklic strojni tehnik, v Murski Soboti. Srednjo çolo sem konŸeval z zelo dobrim uspehom. Poleg prvega tujega jezika, ki sem ga imel v çoli (nemçki jezik), sem se spopolnjeval tudi iz angleçkega.

Po konŸani srednji çoli sem se vpisal na Fakulteto za strojniçtvo na Univerzi v Mariboru. V vseh çtudijskih letih doslej nisem imel te§av s çtudijem in jih tudi ne priŸakujem. Med çtudijem sem se tudi spopolnjeval v raŸunalniçtvu. Obvladam delo v okolju Windows in DOS in raŸunalniçke jezike Fortran, deloma Basic, Word in risalne programe : Cad, Genius, Ideas.

Po diplomi se §elim zaposliti v dinamiŸnem in ustvarjalnem kolektivu, kjer mi bosta omogoŸena nadaljnji razvoj in napredek. Delati si §elim v dobrem, v katerem ne manjka inovativnih ljudi, kjer bom lahko pokazal svoje znanje in se usposabljal. Za boljçe znanje sem se pripravljen çe naprej izobra§evati in spopolnjevati ter çiriti svoje znanje na tistih podroŸjih, kjer bo potrebno. Najraje bi delal v domaŸem kraju ali kje v bli§ini. Za doloŸen Ÿas sem pripravljen delati tudi v bolj oddaljenem kraju ali v tujini, vendar moram odslu§iti çe vojaçŸino.
* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *
Copyright Republiçki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96191y.htm