* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *

Denis Pavlinac

8330 METLIKA, Naselje B. Kidri~a 2
Telefon: (068) 59 241

Fakulteta za elektrotehniko v Ljubljani, elektrotehnika-avtomatika-robotika

[tudij bom predvidoma kon~al septembra 1997. Delati si `elim predvsem pri avtomatizaciji proizvodnje (procesov).
Osnovno {olo sem obiskoval v Metliki. Po uspe{no opravljenih sprejemnih izpitih sem {olanje nadaljeval na gimnaziji v Novem mestu, na naravoslovno-matemati~ni smeri. Po kon~ani srednji {oli sem se odlo~il za {tudij elektrotehnike na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani. Trenutno sem v ~etrtem, zadnjem letniku na smeri elektrotehnika - avtomatika - robotika.

Med {olanjem sem se udele`eval raznih tekmovanj. Na tekmovanju iz matematike za srebrno Vegovo priznanje sem se v {estem in sedmem razredu osnovne {ole uvrstil na prvo mesto na obmo~ju Bele krajine. V prvem letniku srednje {ole sem prejel priznanje na republi{kem tekmovanju iz matematike. Udele`eval sem se {e tekmovanj iz kemije in logike, vendar brez ve~jih uspehov. V osnovni in srednji {oli sem {est let treniral rokomet, zato sem zastopal {olo tudi na obmo~nih in republi{kih tekmovanjih v rokometu. V srednji {oli sem se u~il dva tuja jezika, angle{~ino in nem{~ino. Med {tudijem sem se nau~il delati z ra~unalnikom v operacijskih sistemih DOS in Windows. Naredil sem tudi `e prve korake v Unix. Uporabljati znam programske pakete Word, Excel, Matlab, Mathematica in druge. Poznam tudi programska jezika Pascal in C. Dozdaj{nje povpre~je mojih {tudijskih ocen je 8.

Med {tudijem sem delal tudi po {tudentskem servisu. Po kon~anem {tudiju bi rad opravljal delo, ki ne bi bilo monotono, kjer bi vsak dan lahko spoznal kaj novega. Delal bi v ustvarjalnem timskem okolju, da bi se lahko zmeraj znova dokazoval in {e naprej spopolnjeval znanje.
* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *
Copyright Republi{ki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96168y.htm