* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *

Denis Pavlinac

8330 METLIKA, Naselje B. KidriŸa 2
Telefon: (068) 59 241

Fakulteta za elektrotehniko v Ljubljani, elektrotehnika-avtomatika-robotika

ætudij bom predvidoma konŸal septembra 1997. Delati si §elim predvsem pri avtomatizaciji proizvodnje (procesov).
Osnovno çolo sem obiskoval v Metliki. Po uspeçno opravljenih sprejemnih izpitih sem çolanje nadaljeval na gimnaziji v Novem mestu, na naravoslovno-matematiŸni smeri. Po konŸani srednji çoli sem se odloŸil za çtudij elektrotehnike na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani. Trenutno sem v Ÿetrtem, zadnjem letniku na smeri elektrotehnika - avtomatika - robotika.

Med çolanjem sem se udele§eval raznih tekmovanj. Na tekmovanju iz matematike za srebrno Vegovo priznanje sem se v çestem in sedmem razredu osnovne çole uvrstil na prvo mesto na obmoŸju Bele krajine. V prvem letniku srednje çole sem prejel priznanje na republiçkem tekmovanju iz matematike. Udele§eval sem se çe tekmovanj iz kemije in logike, vendar brez veŸjih uspehov. V osnovni in srednji çoli sem çest let treniral rokomet, zato sem zastopal çolo tudi na obmoŸnih in republiçkih tekmovanjih v rokometu. V srednji çoli sem se uŸil dva tuja jezika, angleçŸino in nemçŸino. Med çtudijem sem se nauŸil delati z raŸunalnikom v operacijskih sistemih DOS in Windows. Naredil sem tudi §e prve korake v Unix. Uporabljati znam programske pakete Word, Excel, Matlab, Mathematica in druge. Poznam tudi programska jezika Pascal in C. Dozdajçnje povpreŸje mojih çtudijskih ocen je 8.

Med çtudijem sem delal tudi po çtudentskem servisu. Po konŸanem çtudiju bi rad opravljal delo, ki ne bi bilo monotono, kjer bi vsak dan lahko spoznal kaj novega. Delal bi v ustvarjalnem timskem okolju, da bi se lahko zmeraj znova dokazoval in çe naprej spopolnjeval znanje.
* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *
Copyright Republiçki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96168y.htm