* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *

Irena Plevelj

1215 MEDVODE, Ulica Simona Jenka 7
Telefon: (061) 611 585

Fakulteta za farmacijo v Ljubljani, visoko{olski {tudij farmacije

Delati si `elim predvsem v Leku - kozmetiki.
Kon~ala sem Osnovno {olo Ota Vrhunca - Bla`a v Medvodah. Zaradi dobrega uspeha v prvem razredu sem prestopila drugi razred in kon~ala osnovno {olo v sedmih letih, vsa leta z odli~nim uspehom. Udele`evala sem se vseh tekmovanj (Vesela {ola, Vegova priznanja za dose`ke v znanju matematike, bralne zna~ke, tekmovanje iz angle{kega jezika).

Nadaljnje {olanje sem kon~ala na Srednji naravoslovni {oli, zdaj Gimnaziji Be`igrad, prav tako z odli~nim uspehom in bila opro{~ena zaklju~nega izpita. Med {olanjem sem sodelovala na tekmovanjih iz matematike in v razli~nih kro`kih.

Vpisala sem se na Fakulteto za naravoslovje in tehnologijo, Oddelek farmacija. Redno opravljam vse izpite, s povpre~no oceno 8,5. Pripravila sem `e ve~ seminarjev (Lokalni anestetiki, Sinteze spojin v serotonergi~nem sistemu, Avtoklaviranje in validacija avtoklava v injekcijskem obratu Leka).

Od tujih jezikov obvladam angle{ki in nem{ki jezik, oba jezika veliko uporabljam pri {tudiju (u~enje iz tujih knjig). V {tudijskih letih sem delala tudi z ra~unalnikom: windows, DOS, lotus, statgraphich, internet, basic, pascal.

@elim si zaposlitve, kjer bo delo dinami~no, zanimivo in v prijetnem kolektivu, rada bi se dodatno izobra`evala in usposabljala.

Poleti bom opravila obvezno prakso v Leku, tam me zanima tudi mo`nost zaposlitve. V{e~ so mi podro~ja farmacevtske tehnologije.
* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *
Copyright Republi{ki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96130y.htm