* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *

Irena Plevelj

1215 MEDVODE, Ulica Simona Jenka 7
Telefon: (061) 611 585

Fakulteta za farmacijo v Ljubljani, visokoçolski çtudij farmacije

Delati si §elim predvsem v Leku - kozmetiki.
KonŸala sem Osnovno çolo Ota Vrhunca - Bla§a v Medvodah. Zaradi dobrega uspeha v prvem razredu sem prestopila drugi razred in konŸala osnovno çolo v sedmih letih, vsa leta z odliŸnim uspehom. Udele§evala sem se vseh tekmovanj (Vesela çola, Vegova priznanja za dose§ke v znanju matematike, bralne znaŸke, tekmovanje iz angleçkega jezika).

Nadaljnje çolanje sem konŸala na Srednji naravoslovni çoli, zdaj Gimnaziji Be§igrad, prav tako z odliŸnim uspehom in bila oproçŸena zakljuŸnega izpita. Med çolanjem sem sodelovala na tekmovanjih iz matematike in v razliŸnih kro§kih.

Vpisala sem se na Fakulteto za naravoslovje in tehnologijo, Oddelek farmacija. Redno opravljam vse izpite, s povpreŸno oceno 8,5. Pripravila sem §e veŸ seminarjev (Lokalni anestetiki, Sinteze spojin v serotonergiŸnem sistemu, Avtoklaviranje in validacija avtoklava v injekcijskem obratu Leka).

Od tujih jezikov obvladam angleçki in nemçki jezik, oba jezika veliko uporabljam pri çtudiju (uŸenje iz tujih knjig). V çtudijskih letih sem delala tudi z raŸunalnikom: windows, DOS, lotus, statgraphich, internet, basic, pascal.

¦elim si zaposlitve, kjer bo delo dinamiŸno, zanimivo in v prijetnem kolektivu, rada bi se dodatno izobra§evala in usposabljala.

Poleti bom opravila obvezno prakso v Leku, tam me zanima tudi mo§nost zaposlitve. VçeŸ so mi podroŸja farmacevtske tehnologije.
* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *
Copyright Republiçki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96130y.htm