* RZZ domača stran * Zoisovi štipendisti - menu *

Irena Plevelj

1215 MEDVODE, Ulica Simona Jenka 7
Telefon: (061) 611 585

Fakulteta za farmacijo v Ljubljani, visokošolski študij farmacije

Delati si želim predvsem v Leku - kozmetiki.
Končala sem Osnovno šolo Ota Vrhunca - Blaža v Medvodah. Zaradi dobrega uspeha v prvem razredu sem prestopila drugi razred in končala osnovno šolo v sedmih letih, vsa leta z odličnim uspehom. Udeleževala sem se vseh tekmovanj (Vesela šola, Vegova priznanja za dosežke v znanju matematike, bralne značke, tekmovanje iz angleškega jezika).

Nadaljnje šolanje sem končala na Srednji naravoslovni šoli, zdaj Gimnaziji Bežigrad, prav tako z odličnim uspehom in bila oproščena zaključnega izpita. Med šolanjem sem sodelovala na tekmovanjih iz matematike in v različnih krožkih.

Vpisala sem se na Fakulteto za naravoslovje in tehnologijo, Oddelek farmacija. Redno opravljam vse izpite, s povprečno oceno 8,5. Pripravila sem že več seminarjev (Lokalni anestetiki, Sinteze spojin v serotonergičnem sistemu, Avtoklaviranje in validacija avtoklava v injekcijskem obratu Leka).

Od tujih jezikov obvladam angleški in nemški jezik, oba jezika veliko uporabljam pri študiju (učenje iz tujih knjig). V študijskih letih sem delala tudi z računalnikom: windows, DOS, lotus, statgraphich, internet, basic, pascal.

Želim si zaposlitve, kjer bo delo dinamično, zanimivo in v prijetnem kolektivu, rada bi se dodatno izobraževala in usposabljala.

Poleti bom opravila obvezno prakso v Leku, tam me zanima tudi možnost zaposlitve. Všeč so mi področja farmacevtske tehnologije.
* RZZ domača stran * Zoisovi štipendisti - menu *
Copyright Republiški zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96130y.htm