* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *

Toma` Randl

1411 IZLAKE, Medijske toplice 6
Telefon: (0601) 73 580

Medicinska fakulteta v Ljubljani, medicina

[tudij bom predvidoma kon~al septembra 1997. Delati si `elim predvsem na podro~ju kirurgije.
Osnovno {olo sem obiskoval v Zagorju ob Savi. Vsa leta sem jo kon~eval z odli~nim uspehom. Sodeloval sem na tekmovanjih iz angle{~ine, matematike, fizike, kemije in ra~unalni{tva.

Po kon~ani osnovni {oli sem se vpisal na tedanjo naravoslovno-matemati~no {olo v Trbovljah. Vsa {tiri leta sem opravil z odliko. Sodeloval sem na tekmovanju iz angle{~ine. Veliko ~asa sem namenjal tudi vadbi karateja. Leta 1991 sem se vpisal na Medicinsko fakulteto v Ljubljani, smer medicina. Med {tudijem sem spoznal, da me najbolj veseli podro~je kirurgije. Pod mentorstvom prof. Zorana Arne`a sem opravil raziskovalno nalogo v zvezi z regeneracijo perifernih `ivcev.

Med {tudijem sem spopolnjeval znanje tujih jezikov. Pou~eval sem nem{~ino in angle{~ino. Priu~il sem se dela z ra~unalnikom v okoljih Windows.

Prosti ~as namenjam potovanjem po Evropi, pri tem sem si `e nabral nekaj `ivljenjskih izku{enj. Rad tudi kolesarim.

Po kon~anem {tudiju `elim delati z motiviranimi sodelavci v spodbudnem okolju, ki mi bo omogo~alo pridobivanje novega znanja in kjer delo ne bo monotono. Da bi delo dobro opravljal, sem se pripravljen {e naprej izobra`evati. Delo zunaj kraja stalnega bivali{~a ali v tujini ni ovira.
* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *
Copyright Republi{ki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96126y.htm