* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *

Toma§ Randl

1411 IZLAKE, Medijske toplice 6
Telefon: (0601) 73 580

Medicinska fakulteta v Ljubljani, medicina

ætudij bom predvidoma konŸal septembra 1997. Delati si §elim predvsem na podroŸju kirurgije.
Osnovno çolo sem obiskoval v Zagorju ob Savi. Vsa leta sem jo konŸeval z odliŸnim uspehom. Sodeloval sem na tekmovanjih iz angleçŸine, matematike, fizike, kemije in raŸunalniçtva.

Po konŸani osnovni çoli sem se vpisal na tedanjo naravoslovno-matematiŸno çolo v Trbovljah. Vsa çtiri leta sem opravil z odliko. Sodeloval sem na tekmovanju iz angleçŸine. Veliko Ÿasa sem namenjal tudi vadbi karateja. Leta 1991 sem se vpisal na Medicinsko fakulteto v Ljubljani, smer medicina. Med çtudijem sem spoznal, da me najbolj veseli podroŸje kirurgije. Pod mentorstvom prof. Zorana Arne§a sem opravil raziskovalno nalogo v zvezi z regeneracijo perifernih §ivcev.

Med çtudijem sem spopolnjeval znanje tujih jezikov. PouŸeval sem nemçŸino in angleçŸino. PriuŸil sem se dela z raŸunalnikom v okoljih Windows.

Prosti Ÿas namenjam potovanjem po Evropi, pri tem sem si §e nabral nekaj §ivljenjskih izkuçenj. Rad tudi kolesarim.

Po konŸanem çtudiju §elim delati z motiviranimi sodelavci v spodbudnem okolju, ki mi bo omogoŸalo pridobivanje novega znanja in kjer delo ne bo monotono. Da bi delo dobro opravljal, sem se pripravljen çe naprej izobra§evati. Delo zunaj kraja stalnega bivaliçŸa ali v tujini ni ovira.
* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *
Copyright Republiçki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96126y.htm