* RZZ domača stran * Zoisovi štipendisti - menu *

Tomaž Randl

1411 IZLAKE, Medijske toplice 6
Telefon: (0601) 73 580

Medicinska fakulteta v Ljubljani, medicina

Študij bom predvidoma končal septembra 1997. Delati si želim predvsem na področju kirurgije.
Osnovno šolo sem obiskoval v Zagorju ob Savi. Vsa leta sem jo končeval z odličnim uspehom. Sodeloval sem na tekmovanjih iz angleščine, matematike, fizike, kemije in računalništva.

Po končani osnovni šoli sem se vpisal na tedanjo naravoslovno-matematično šolo v Trbovljah. Vsa štiri leta sem opravil z odliko. Sodeloval sem na tekmovanju iz angleščine. Veliko časa sem namenjal tudi vadbi karateja. Leta 1991 sem se vpisal na Medicinsko fakulteto v Ljubljani, smer medicina. Med študijem sem spoznal, da me najbolj veseli področje kirurgije. Pod mentorstvom prof. Zorana Arneža sem opravil raziskovalno nalogo v zvezi z regeneracijo perifernih živcev.

Med študijem sem spopolnjeval znanje tujih jezikov. Poučeval sem nemščino in angleščino. Priučil sem se dela z računalnikom v okoljih Windows.

Prosti čas namenjam potovanjem po Evropi, pri tem sem si že nabral nekaj življenjskih izkušenj. Rad tudi kolesarim.

Po končanem študiju želim delati z motiviranimi sodelavci v spodbudnem okolju, ki mi bo omogočalo pridobivanje novega znanja in kjer delo ne bo monotono. Da bi delo dobro opravljal, sem se pripravljen še naprej izobraževati. Delo zunaj kraja stalnega bivališča ali v tujini ni ovira.
* RZZ domača stran * Zoisovi štipendisti - menu *
Copyright Republiški zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96126y.htm