* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *

Peter Grabnar

1420 TRBOVLJE, Trg revolucije 15
Telefon: (061) 21 361
E-mail: studio.alias@quantum.si

Fakulteta za arhitekturo v Ljubljani, arhitektura


Osnovno {olo sem kon~al v Trbovljah z odli~nim uspehom. Med {olanjem sem sodeloval na razli~nih tekmovanjih, prejel sem ve~ Vegovih priznanj za matematiko. Nato sem se vpisal na Gimnazijo v Trbovljah, in jo prav tako kon~al z odli~nim uspehom. Po odslu`eni voja{~ini sem se vpisal na Fakulteto za naravoslovje in tehnologijo, smer fizika, v drugem letniku pa sem se po uspe{no opravljenem sprejemnem izpitu so~asno vpisal {e na Fakulteto za arhitekturo, gradbeni{tvo in geodezijo, smer arhitektura.

Del prostega ~asa sem namenil {portu in glasbi, med poletnimi po~itnicami pa sem na potovanjih po Evropi {iril svoja obzorja in se spopolnjeval v znanju nem{kega in angle{kega jezika.

Poleg {tudija sem si znanje in predvsem izku{nje nabiral pri razli~nih ra~unalni{ko-arhitekturnih projektih. Ker me zanima ra~unalni{tvo, sem sodeloval s podjetji, ki se ukvarjajo s prodajo ra~unalni{kih sistemov za grafiko. Tam sem si pridobil izku{nje z razli~nimi ra~unalni{kimi operacijskimi sistemi (DOS, MAC, SGI) in z ve~ programi za ra~unalni{ko grafiko.

Pridobljeno znanje sem uporabil pri projektu Gonas - ra~unalni{ka rekonstrukcija Stolpa piska~ev na Ljubljanskem gradu, ki je bil predstavljen na mednarodnem Kongresu muzealcev v Ljubljani.

Kot ra~unalni{ki grafik sem sodeloval pri predstavi Arkadia SNG Drame v Ljubljani.

Na razli~nih seminarjih v tujini in v razli~nih podjetjih pa sem si nabral tudi izku{nje iz marketinga.

Upam, da bom z izobrazbo in izku{njami lahko sodeloval v dinami~nem in ustvarjalnem kolektivu.
* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *
Copyright Republi{ki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96115y.htm