* RZZ domača stran * Zoisovi štipendisti - menu *

Peter Grabnar

1420 TRBOVLJE, Trg revolucije 15
Telefon: (061) 21 361
E-mail: studio.alias@quantum.si

Fakulteta za arhitekturo v Ljubljani, arhitektura


Osnovno šolo sem končal v Trbovljah z odličnim uspehom. Med šolanjem sem sodeloval na različnih tekmovanjih, prejel sem več Vegovih priznanj za matematiko. Nato sem se vpisal na Gimnazijo v Trbovljah, in jo prav tako končal z odličnim uspehom. Po odsluženi vojaščini sem se vpisal na Fakulteto za naravoslovje in tehnologijo, smer fizika, v drugem letniku pa sem se po uspešno opravljenem sprejemnem izpitu sočasno vpisal še na Fakulteto za arhitekturo, gradbeništvo in geodezijo, smer arhitektura.

Del prostega časa sem namenil športu in glasbi, med poletnimi počitnicami pa sem na potovanjih po Evropi širil svoja obzorja in se spopolnjeval v znanju nemškega in angleškega jezika.

Poleg študija sem si znanje in predvsem izkušnje nabiral pri različnih računalniško-arhitekturnih projektih. Ker me zanima računalništvo, sem sodeloval s podjetji, ki se ukvarjajo s prodajo računalniških sistemov za grafiko. Tam sem si pridobil izkušnje z različnimi računalniškimi operacijskimi sistemi (DOS, MAC, SGI) in z več programi za računalniško grafiko.

Pridobljeno znanje sem uporabil pri projektu Gonas - računalniška rekonstrukcija Stolpa piskačev na Ljubljanskem gradu, ki je bil predstavljen na mednarodnem Kongresu muzealcev v Ljubljani.

Kot računalniški grafik sem sodeloval pri predstavi Arkadia SNG Drame v Ljubljani.

Na različnih seminarjih v tujini in v različnih podjetjih pa sem si nabral tudi izkušnje iz marketinga.

Upam, da bom z izobrazbo in izkušnjami lahko sodeloval v dinamičnem in ustvarjalnem kolektivu.
* RZZ domača stran * Zoisovi štipendisti - menu *
Copyright Republiški zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96115y.htm