* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *

Alenka Fi{er

2211 PESNICA PRI MARIBORU, Pesnica 58d
Telefon: (062) 655 509

Pedago{ka fakulteta v Mariboru, razredni pouk

[tudij bom predvidoma kon~ala marca 1996.
Osnovno {olo sem obiskovala v Pesnici in jo vsa leta kon~evala z odli~nim uspehom. Med {olanjem sem sodelovala na razli~nih tekmovanjih in tako prejela {tevilna priznanja. Omenim naj predvsem vsakoletna Vegova (matematika) in Cankarjeva priznanja (slovenski jezik).

Kon~ala sem tudi ni`jo glasbeno {olo. Pri glasbenem izobra`evanju sem dobila ve~ pohval za odli~en uspeh, vztrajnost pri delu in dobre javne nastope. Sodelovala sem tudi na reviji harmonikarjev in harmonikarskih orkestrov Maribora in prejela nagrado za tedanje dose`ke.

Po kon~ani osnovni {oli sem nadaljevala {olanje na pedago{ki gimnaziji. Vpisala sem se na smer razredni pouk. Srednjo {olo sem kon~ala z odli~nim uspehom in nadaljevala izobra`evanje na pedago{ki fakulteti. Med rednim {tudijem sem bila zaposlena na razli~nih podro~jih. Preskusila sem se tudi v pou~evanju, saj sem se ukvarjala z in{truiranjem.

@e med {tudijem na pedago{ki fakulteti sem razmi{ljala o tem, da bi si znanje obogatila in ga morebiti povezala {e s katerim drugim podro~jem. Ker sem diplomirala z odli~nim uspehom, so `elje, da bi se vpisala na podiplomski - magistrski {tudij, {e ve~je.

Med {tudijem sem se spopolnjevala pri delu z ra~unalnikom v okoljih Windows in DOS ter v znanju tujih jezikov (angle{ki in nem{ki).

V prihodnosti se `elim zaposliti predvsem tam, kjer bodo mo`nosti za lastno ustvarjalnost in napredek neizmerne.
* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *
Copyright Republi{ki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96091y.htm