* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *

Alenka Fiçer

2211 PESNICA PRI MARIBORU, Pesnica 58d
Telefon: (062) 655 509

Pedagoçka fakulteta v Mariboru, razredni pouk

ætudij bom predvidoma konŸala marca 1996.
Osnovno çolo sem obiskovala v Pesnici in jo vsa leta konŸevala z odliŸnim uspehom. Med çolanjem sem sodelovala na razliŸnih tekmovanjih in tako prejela çtevilna priznanja. Omenim naj predvsem vsakoletna Vegova (matematika) in Cankarjeva priznanja (slovenski jezik).

KonŸala sem tudi ni§jo glasbeno çolo. Pri glasbenem izobra§evanju sem dobila veŸ pohval za odliŸen uspeh, vztrajnost pri delu in dobre javne nastope. Sodelovala sem tudi na reviji harmonikarjev in harmonikarskih orkestrov Maribora in prejela nagrado za tedanje dose§ke.

Po konŸani osnovni çoli sem nadaljevala çolanje na pedagoçki gimnaziji. Vpisala sem se na smer razredni pouk. Srednjo çolo sem konŸala z odliŸnim uspehom in nadaljevala izobra§evanje na pedagoçki fakulteti. Med rednim çtudijem sem bila zaposlena na razliŸnih podroŸjih. Preskusila sem se tudi v pouŸevanju, saj sem se ukvarjala z inçtruiranjem.

¦e med çtudijem na pedagoçki fakulteti sem razmiçljala o tem, da bi si znanje obogatila in ga morebiti povezala çe s katerim drugim podroŸjem. Ker sem diplomirala z odliŸnim uspehom, so §elje, da bi se vpisala na podiplomski - magistrski çtudij, çe veŸje.

Med çtudijem sem se spopolnjevala pri delu z raŸunalnikom v okoljih Windows in DOS ter v znanju tujih jezikov (angleçki in nemçki).

V prihodnosti se §elim zaposliti predvsem tam, kjer bodo mo§nosti za lastno ustvarjalnost in napredek neizmerne.
* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *
Copyright Republiçki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96091y.htm