* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *

Marta Munda

2258 SVETI TOMA¦, Sejanci 13

Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo v Ljubljani, kemijska tehnologija

ætudij bom predvidoma konŸala oktobra 1996. Delati si §elim predvsem v zdravstvu, çolstvu.
Osnovno çolo sem obiskovala v Toma§u pri Ormo§u in jo vsa leta konŸevala z odliŸnim uspehom. Med çolanjem sem sodelovala na razliŸnih tekmovanjih, najraje na tekmovanjih iz matematike, udele§ila sem se tudi matematiŸnega republiçkega tekmovanja. Zelo veliko sem se ukvarjala s çportnimi dejavnostmi, te so bile moj konjiŸek. æolanje sem nadaljevala na gimnaziji na Ptuju, na tedanji naravoslovno-matematiŸni smeri. Kot dijakinja sem bila dokaj uspeçna in gimnazijo konŸala s prav dobrim uspehom. Zaradi velike oddaljenosti od çole, veliko Ÿasa sem izgubila z vo§njo, se je moja obçolska dejavnost zelo zmanjçala. Sodelovala sem le pri kro§kih in inçtruirala matematiko.

Ker sta se mi med çolanjem najbolj priljubili matematika in kemija, sem se odloŸila nadaljevati çtudij na naravoslovni smeri. Vpisala sem se na tedanjo tehniçko fakulteto, smer kemijska tehnologija. Zdaj sem absolventka in v laboratoriju profesorja Kneza delam diplomsko nalogo o superkritiŸnih fluidih.

Najprej sem konŸala prvo stopnjo, ker pa sem imela premalo znanja iz nekaterih predmetov, sem se odloŸila nadaljevati çtudij na drugi stopnji kemijske tehnologije.

Med çtudijem sem si spopolnjevala znanje tujih jezikov, sodelovala v çportnih dejavnostih in se ukvarjala z inçtruiranjem. V çtudijskih letih sem se priuŸila tudi dela z raŸunalnikom v okolju Windows in dobro spoznala program Fortran. ¬eprav doslej çe nisem bila v rednem delovnem razmerju, imam §e nekaj delovnih izkuçenj. ¦e od osnovne çole sem namenila precej Ÿasa delu v razliŸnih podjetjih, tudi del obvezne prakse sem opravila v Tovarni sladkorja v Ormo§u.

Po diplomi se §elim zaposliti v dinamiŸnem in ustvarjalnem kolektivu, podjetju, kjer bi se lahko nemoteno posvetila karieri in kar najbolj pripomogla k uspehu kolektiva.
* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *
Copyright Republiçki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96089y.htm