* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *

Nata{a Zupani~

2250 PTUJ, Sp. Hajdina 58
Telefon: (062) 772 853

Ekonomsko-poslovna fakulteta v Mariboru, podjetni{tvo

[tudij bom predvidoma kon~ala novembra 1996. Delati si `elim predvsem v reviziji, ban~ni{tvu, zavarovanju, ra~unovodstvu.
Osnovno {olo sem kon~ala na Bregu pri Ptuju. V teh letih sem sodelovala na razli~nih matemati~nih in kemijskih tekmovanjih. Vsa leta sem bila odli~na. Po kon~ani osnovni {oli sem se vpisala na srednjo ekonomsko {olo na Ptuju. Tudi to sem kon~ala z odli~nim uspehom. Leta 1992 sem se po uspe{no opravljenih sprejemnih izpitih vpisala v prvi letnik Ekonomsko-poslovne fakultete v Mariboru. [tudij sem uspe{no nadaljevala. V za~etku tretjega letnika sem se vpisala na smer podjetni{tvo, kjer je pozornost namenjena predvsem ra~unovodstvu, nekaj pa tudi reviziji in vrednotenju podjetij. Povpre~je mojih dozdaj{njih izpitov je 8, {tudij pa bom kon~ala pribli`no novembra 1996.

Med {tudijem sem morala narediti veliko seminarskih nalog, zato sem si znanje spopolnila {e z delom z ra~unalnikom, predvsem v okolju Windows. Izmed jezikov obvladam angle{ki jezik, rada pa bi obvladalati tudi nem{kega in {e katerega.

Po diplomi bi se `elela zaposliti v podjetju, kjer bi lahko znanje {e spopolnjevala. Zanimata me predvsem revizija in ra~unovodstvo, pa tudi zavarovalni{tvo in ban~ni{tvo. Rada bi si pridobila katero izmed licenc, najbolj pa licenco iz revizije. Ker je moje rojstno mesto Ptuj zelo majhno, bi najraje delala v Mariboru, to je v kraju {tudija.
* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *
Copyright Republi{ki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96085y.htm