* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *

Nataça ZupaniŸ

2250 PTUJ, Sp. Hajdina 58
Telefon: (062) 772 853

Ekonomsko-poslovna fakulteta v Mariboru, podjetniçtvo

ætudij bom predvidoma konŸala novembra 1996. Delati si §elim predvsem v reviziji, banŸniçtvu, zavarovanju, raŸunovodstvu.
Osnovno çolo sem konŸala na Bregu pri Ptuju. V teh letih sem sodelovala na razliŸnih matematiŸnih in kemijskih tekmovanjih. Vsa leta sem bila odliŸna. Po konŸani osnovni çoli sem se vpisala na srednjo ekonomsko çolo na Ptuju. Tudi to sem konŸala z odliŸnim uspehom. Leta 1992 sem se po uspeçno opravljenih sprejemnih izpitih vpisala v prvi letnik Ekonomsko-poslovne fakultete v Mariboru. ætudij sem uspeçno nadaljevala. V zaŸetku tretjega letnika sem se vpisala na smer podjetniçtvo, kjer je pozornost namenjena predvsem raŸunovodstvu, nekaj pa tudi reviziji in vrednotenju podjetij. PovpreŸje mojih dozdajçnjih izpitov je 8, çtudij pa bom konŸala pribli§no novembra 1996.

Med çtudijem sem morala narediti veliko seminarskih nalog, zato sem si znanje spopolnila çe z delom z raŸunalnikom, predvsem v okolju Windows. Izmed jezikov obvladam angleçki jezik, rada pa bi obvladalati tudi nemçkega in çe katerega.

Po diplomi bi se §elela zaposliti v podjetju, kjer bi lahko znanje çe spopolnjevala. Zanimata me predvsem revizija in raŸunovodstvo, pa tudi zavarovalniçtvo in banŸniçtvo. Rada bi si pridobila katero izmed licenc, najbolj pa licenco iz revizije. Ker je moje rojstno mesto Ptuj zelo majhno, bi najraje delala v Mariboru, to je v kraju çtudija.
* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *
Copyright Republiçki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96085y.htm