* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *

Gregor Gor{ek

3310 @ALEC, Gotovlje 71d
Telefon: (063) 715 762
E-mail: gregor.gorsek@uni-mb.si

Fakulteta za elektrotehniko, ra~unalni{tvo in informatiko v Mariboru in , elektrotehnika-avtomatika

[tudij bom predvidoma kon~al junija 1997. Delati si `elim predvsem na podro~ju avtomatizacije tehnolo{kih procesov in ra~unalni{kih meritev.
Ko sem obiskoval osnovno {olo v @alcu, sem se udele`eval tekmovanj mladih tehnikov, in leta 1986 dosegel drugo mesto na republi{kem prvenstvu iz elektronike, leta 1987 pa prvo na dr`avnem prvenstvu iz elektrotehnike. [olanje sem nadaljeval na Srednji tehni{ki {oli Celje, smer industrijska elektronika, in tam delal tudi raziskovalno nalogo Hi{na alarmna centrala. Po zaklju~nem izpitu, opravil sem ga z odli~nim uspehom, sem se leta 1991 vpisal na Fakulteto za elektrotehniko, ra~unalni{tvo in informatiko v Mariboru, in tu sem letos absolvent. Poleg {tudija se ukvarjam tudi z in{truiranjem fizike in matematike, s prevajanjem angle{kih strokovnih besedil, ter s popravljanjem telefaksov in ra~unalnikov. Poznam tudi osnove podjetni{tva, saj ob~asno delam v trgovskem podjetju TEGO, d.o.o., ki se ukvarja s prodajo na debelo. Poleg uporabe najpogostej{ih ra~unalni{kih programov (DOS, Windows, Excell, WEW idr.) mi je znano tudi programiranje v pascalu, basicu in fortranu, kmalu se bom za~el u~iti {e C. Diplomsko nalogo bom najverjetneje opravljal iz regulacij.

Delati `elim v okolju, ki mi bo omogo~ilo nadaljnje izobra`evanje in uresni~evanje zamisli ter je povezano s strojni{tvom ali podobno panogo.
* RZZ doma~a stran * Zoisovi {tipendisti - menu *
Copyright Republi{ki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96001y.htm