* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *

Gregor Gorçek

3310 ¦ALEC, Gotovlje 71d
Telefon: (063) 715 762
E-mail: gregor.gorsek@uni-mb.si

Fakulteta za elektrotehniko, raŸunalniçtvo in informatiko v Mariboru in , elektrotehnika-avtomatika

ætudij bom predvidoma konŸal junija 1997. Delati si §elim predvsem na podroŸju avtomatizacije tehnoloçkih procesov in raŸunalniçkih meritev.
Ko sem obiskoval osnovno çolo v ¦alcu, sem se udele§eval tekmovanj mladih tehnikov, in leta 1986 dosegel drugo mesto na republiçkem prvenstvu iz elektronike, leta 1987 pa prvo na dr§avnem prvenstvu iz elektrotehnike. æolanje sem nadaljeval na Srednji tehniçki çoli Celje, smer industrijska elektronika, in tam delal tudi raziskovalno nalogo Hiçna alarmna centrala. Po zakljuŸnem izpitu, opravil sem ga z odliŸnim uspehom, sem se leta 1991 vpisal na Fakulteto za elektrotehniko, raŸunalniçtvo in informatiko v Mariboru, in tu sem letos absolvent. Poleg çtudija se ukvarjam tudi z inçtruiranjem fizike in matematike, s prevajanjem angleçkih strokovnih besedil, ter s popravljanjem telefaksov in raŸunalnikov. Poznam tudi osnove podjetniçtva, saj obŸasno delam v trgovskem podjetju TEGO, d.o.o., ki se ukvarja s prodajo na debelo. Poleg uporabe najpogostejçih raŸunalniçkih programov (DOS, Windows, Excell, WEW idr.) mi je znano tudi programiranje v pascalu, basicu in fortranu, kmalu se bom zaŸel uŸiti çe C. Diplomsko nalogo bom najverjetneje opravljal iz regulacij.

Delati §elim v okolju, ki mi bo omogoŸilo nadaljnje izobra§evanje in uresniŸevanje zamisli ter je povezano s strojniçtvom ali podobno panogo.
* RZZ domaŸa stran * Zoisovi çtipendisti - menu *
Copyright Republiçki zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96001y.htm