* RZZ domača stran * Zoisovi štipendisti - menu *

Gregor Goršek

3310 ŽALEC, Gotovlje 71d
Telefon: (063) 715 762
E-mail: gregor.gorsek@uni-mb.si

Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko v Mariboru in , elektrotehnika-avtomatika

Študij bom predvidoma končal junija 1997. Delati si želim predvsem na področju avtomatizacije tehnoloških procesov in računalniških meritev.
Ko sem obiskoval osnovno šolo v Žalcu, sem se udeleževal tekmovanj mladih tehnikov, in leta 1986 dosegel drugo mesto na republiškem prvenstvu iz elektronike, leta 1987 pa prvo na državnem prvenstvu iz elektrotehnike. Šolanje sem nadaljeval na Srednji tehniški šoli Celje, smer industrijska elektronika, in tam delal tudi raziskovalno nalogo Hišna alarmna centrala. Po zaključnem izpitu, opravil sem ga z odličnim uspehom, sem se leta 1991 vpisal na Fakulteto za elektrotehniko, računalništvo in informatiko v Mariboru, in tu sem letos absolvent. Poleg študija se ukvarjam tudi z inštruiranjem fizike in matematike, s prevajanjem angleških strokovnih besedil, ter s popravljanjem telefaksov in računalnikov. Poznam tudi osnove podjetništva, saj občasno delam v trgovskem podjetju TEGO, d.o.o., ki se ukvarja s prodajo na debelo. Poleg uporabe najpogostejših računalniških programov (DOS, Windows, Excell, WEW idr.) mi je znano tudi programiranje v pascalu, basicu in fortranu, kmalu se bom začel učiti še C. Diplomsko nalogo bom najverjetneje opravljal iz regulacij.

Delati želim v okolju, ki mi bo omogočilo nadaljnje izobraževanje in uresničevanje zamisli ter je povezano s strojništvom ali podobno panogo.
* RZZ domača stran * Zoisovi štipendisti - menu *
Copyright Republiški zavod za zaposlovanje, 21. novembra 1996
URL http://www-ai.ijs.muzej.si/RZZ_doc/zois/z96001y.htm